Advertisement

Kastamonu Sel / Kastamonu'da Sel Mağdurlarına Bayram Öncesi Ödeme ... : Oluşan sel nedeniyle tarım arazileri, işyerleri ve evleri su bastı.

Kastamonu Sel / Kastamonu'da Sel Mağdurlarına Bayram Öncesi Ödeme ... : Oluşan sel nedeniyle tarım arazileri, işyerleri ve evleri su bastı.. Kastamonu'da selin en çok etkilendiği ilçelerin başında gelen seydiler ilçesinde tarım arazileri sulan. Kastamonu sel baskini, daday belgeseli selalmaz köyü kastamonu kastamonu videoları, taşköprü kastamonu dron çeki mi dji mavi c ai r memleketi m, doğa i çi n çal 11 çarşambayi sel aldi. Kastamonu'da etkili olan sağanak yağışın yerini sele bırakması, en çok çiftçileri ve köylüleri mağdur kastamonu'nun seydiler, araç ve devrekani ilçeleri başta olmak üzere birçok ilçesinde oluşan sel. Sel nedeniyle taşköprü belediyesine ait ekipler, ilçede teyakkuza geçerken su basan evleri tahliye etmek için mücadele ediyor. Etkili olan sağanak yağış nedeniyle taşköprü'de üstatlar mahallesi'ni sel bastı.

N dört gündür etkili olan sağanak yağış yerini cumartesi günü sele bıraktı. Kastamonu cide ilçesi sel felaketi yaşadı(1). Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde, etkili olan sağanak sonrası bazı mahalleleri su bastı. Kastamonu'nun azdavay, daday ve seydiler ilçeleri başta olmak üzere 4 gündür etkili olan sağanak yağış sonrası sel meydana geldi. Azdavay ilçesini kastamonu'ya bağlayan karayolu bir süre ulaşıma kapandı.

Kastamonu'da sel felaketi: Çay ve dereler taştı ...
Kastamonu'da sel felaketi: Çay ve dereler taştı ... from cdn.yenidonem.com.tr
Akvim tv 2.390 views1 year ago. Kastamonu taşköprü'de hayvanlar sele kapıldı. Bir araç da sel sularına altında kaldı. Kastamonu'da selin en çok etkilendiği ilçelerin başında gelen seydiler ilçesinde tarım arazileri sulan. Sel nedeniyle taşköprü belediyesine ait ekipler, ilçede teyakkuza geçerken su basan evleri tahliye etmek için mücadele ediyor. Kastamonu sel haberleri için video, galeri ve içerik sonuçları. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde, etkili olan sağanak sonrası bazı mahalleleri su bastı. Sel nedeniyle araçlar su altında kalırken, birçok evi de su bastı.

Kastamonu'da özellikle azdavay, bozkurt, küre ve abana'da şiddetli yağmur etkili oldu.

Kastamonu'nun ilçelerinde oluşan sel nedeniyle belediyelerin alt yapısını işlemez hale getirdi. Kastamonu sel haberleri için video, galeri ve içerik sonuçları. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. Ulusal basın yayın organlarının haberlerine taşımadığından şikayetçi olan kastamonulular i̇stanbul gazetem. Bir araç da sel sularına altında kaldı. Kastamonu cide ilçesi sel felaketi yaşadı(1). Kastamonu'nun ilçelerinde oluşan sel nedeniyle belediyelerin alt yapısını işlemez hale getirdi. Kastamonu taşköprü'de hayvanlar sele kapıldı. Kastamonu'da akşam saatlerinde aniden bastıran ve aralıklarla devam eden yağmur, sele dönüşünce sokaklar savaş alanına döndü. Kastamonu'da sağanak yağışkastamonu'da aniden bastıran sağanak yağış, vatandaşlara zor anlar yaşattı.25 haziran 2015 perşembe 04:55. Bu yüzden bazı ilçelerde evlere içme. Kastamonu sel baskini, daday belgeseli selalmaz köyü kastamonu kastamonu videoları, taşköprü kastamonu dron çeki mi dji mavi c ai r memleketi m, doğa i çi n çal 11 çarşambayi sel aldi.

Sel, birçok ilçede içme suyu boruları ile şebeke hattına zarar verdi. Sel, birçok ilçede içme suyu boruları ile şebeke hattına zarar verdi. Kastamonu, 4 gündür etkili olan sağanak yağışla sele teslim oldu. Kastamonu'da etkili olan sağanak yağışın yerini sele bırakması, en çok çiftçileri ve köylüleri mağdur kastamonu'nun seydiler, araç ve devrekani ilçeleri başta olmak üzere birçok ilçesinde oluşan sel. Kastamonu'da selin en çok etkilendiği ilçelerin başında gelen seydiler ilçesinde tarım arazileri sulan.

SON DAKİKA: Kastamonu Bozkurt'ta sel sularında şaşırtan ...
SON DAKİKA: Kastamonu Bozkurt'ta sel sularında şaşırtan ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Bartın ve sinop'ta da durum vahim. Kastamonu'da akşam saatlerinde aniden bastıran ve aralıklarla devam eden yağmur, sele dönüşünce sokaklar savaş alanına döndü. Kastamonu'da özellikle azdavay, bozkurt, küre ve abana'da şiddetli yağmur etkili oldu. Azdavay ilçesini kastamonu'ya bağlayan karayolu bir süre ulaşıma kapandı. Kastamonu sel baskini, daday belgeseli selalmaz köyü kastamonu kastamonu videoları, taşköprü kastamonu dron çeki mi dji mavi c ai r memleketi m, doğa i çi n çal 11 çarşambayi sel aldi. Zehra sarac 197 views5 years ago. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. Kastamonu'nun ilçelerinde oluşan sel nedeniyle belediyelerin alt yapısını işlemez hale getirdi.

Etkili yağış sonrası oluşan sel, taşköprü ilçesi ağalar sokakta kullanılmayan ahşap bir evin yıkılmasına neden oldu.

Kurak geçen kış mevsimi nedeniyle susuzluk tehlikesiyle karşı karşıya kalan kastamonu'da birkaç. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde, etkili olan sağanak sonrası bazı mahalleleri su bastı. Azdavay ilçesini kastamonu'ya bağlayan karayolu bir süre ulaşıma kapandı. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. Etkili yağış sonrası oluşan sel, taşköprü ilçesi ağalar sokakta kullanılmayan ahşap bir evin yıkılmasına neden oldu. Kastamonu'da etkili olan sağanak yağışın yerini sele bırakması, en çok çiftçileri ve köylüleri mağdur kastamonu'nun seydiler, araç ve devrekani ilçeleri başta olmak üzere birçok ilçesinde oluşan sel. Zehra sarac 197 views5 years ago. Yamaçlardaki karlar sel oldu taştı. Bu yüzden bazı ilçelerde evlere içme. Kastamonu'nun ilçelerinde oluşan sel nedeniyle belediyelerin alt yapısını işlemez hale getirdi. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. N dört gündür etkili olan sağanak yağış yerini cumartesi günü sele bıraktı. Etkili olan sağanak yağış nedeniyle taşköprü'de üstatlar mahallesi'ni sel bastı.

Kastamonu'nun ilçelerinde oluşan sel nedeniyle belediyelerin alt yapısını işlemez hale getirdi. Kastamonu taşköprü'de hayvanlar sele kapıldı kastamonu'da tarlada çalışan işçiler selde mahsur kaldı kastamonu ili tosya i̇lçesinde şiddeti yağmur nedeni ile sel felaketi yaşandı. Ulusal basın yayın organlarının haberlerine taşımadığından şikayetçi olan kastamonulular i̇stanbul gazetem. Zehra sarac 197 views5 years ago. Bartın ve sinop'ta da durum vahim.

Sinop ve Kastamonu'da sel bölgesinden kurtarılanlar ...
Sinop ve Kastamonu'da sel bölgesinden kurtarılanlar ... from foto.sondakika.com
Kastamonu'da sağanak yağışkastamonu'da aniden bastıran sağanak yağış, vatandaşlara zor anlar yaşattı.25 haziran 2015 perşembe 04:55. Kastamonu cide ilçesi sel felaketi yaşadı(1). Ulusal basın yayın organlarının haberlerine taşımadığından şikayetçi olan kastamonulular i̇stanbul gazetem. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde, etkili olan sağanak sonrası bazı mahalleleri su bastı. Bu yüzden bazı ilçelerde evlere içme. Bu yüzden bazı ilçelerde evlere içme. Yamaçlardaki karlar sel oldu taştı. Kastamonu taşköprü'de hayvanlar sele kapıldı.

Sel, birçok ilçede içme suyu boruları ile şebeke hattına zarar verdi.

Yamaçlardaki karlar sel oldu taştı. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde, etkili olan sağanak sonrası bazı mahalleleri su bastı. Azdavay ilçesini kastamonu'ya bağlayan karayolu bir süre ulaşıma kapandı. Kastamonu taşköprü'de hayvanlar sele kapıldı. Kastamonu'da sel nedeniyle araçlar yolda mahsur kaldı. Kastamonu'da özellikle azdavay, bozkurt, küre ve abana'da şiddetli yağmur etkili oldu. Bir araç da sel sularına altında kaldı. Kastamonu taşköprü'de hayvanlar sele kapıldı kastamonu'da tarlada çalışan işçiler selde mahsur kaldı kastamonu ili tosya i̇lçesinde şiddeti yağmur nedeni ile sel felaketi yaşandı. Sel nedeniyle taşköprü belediyesine ait ekipler, ilçede teyakkuza geçerken su basan evleri tahliye etmek için mücadele ediyor. Kastamonu cide ilçesi sel felaketi yaşadı(1). Kastamonu'da etkili olan sağanak yağışın yerini sele bırakması, en çok çiftçileri ve köylüleri mağdur kastamonu'nun seydiler, araç ve devrekani ilçeleri başta olmak üzere birçok ilçesinde oluşan sel. Kastamonu'nun ilçelerinde oluşan sel nedeniyle belediyelerin alt yapısını işlemez hale getirdi. Kastamonu'da akşam saatlerinde aniden bastıran ve aralıklarla devam eden yağmur, sele dönüşünce sokaklar savaş alanına döndü.

Posting Komentar

0 Komentar